L.

Uitgelicht

Producten uit deze categorieën worden veel gekocht

Nieuw

Onze laatste nieuwe producten

Deze Week Specials

Aanbiedingen van de week

Alles voor:

PAARD & PONY

Snel en Veilig
online besteld

Tondeuses en Scheermachines

HOND en

PAARD

Speciaal aangeboden

Onze nieuwe producten onder de aandacht.
  1. -14%
    Trimshirt TTG Blauw Korte Zwarte Mouw L
    Normale prijs € 34,95 Speciale prijs € 29,95

KenDonline voor grooming en verzorging van al uw dieren.

KenDonline heeft als online webwinkel een groot en zeer diep assortiment producten voor grooming en verzorging van al uw dieren en in het bijzonder van honden,katten en paarden.

Ons assortiment begint waar anderen stoppen.Kwaliteit is daarvoor bij ons erg belangrijk en dat vind u dan ook terug in de merken en de service en garantievoorwaarden.

Wanneer u bijvoorbeeld een hondentondeuse wilt kopen dan heeft u natuurlijk keuze uit een groot assortiment nieuwe tondeuses maar we hebben ook regelmatig demonstratie modellen

en deze mogen weg met grote korting.En mocht er eens een tondeuse stuk gaan,wat natuurlijk kan kunt u bij ons rekenen op de beste service en eventueel ligt er ook nog een vervangende

tondeuse voor u klaar zodat u verder kunt.Zowel voor trimsalons als particulier wij helpen u graag verder.

 

Heel groot assortiment verzorgende artikelen voor hond,kat en paard

KenDonline heeft een heel groot en diep assortiment verzorgende producten,deze komen uit de hele wereld en zijn dan ook uitvoerig getest en bekend in binnen en buitenland.

Of u nu vacht verzorgingsproducten voor uw paard zoekt of voedingssupplementen voor uw hond of misschien nieuwe voeding voor uw kat,KenDonline staat altijd voor u klaar.