Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Activet Borstel Dubbel Goud

Activet Borstel Dubbel Goud

ActiVet Tuffzappercoater Dubbel Matzapper Paars/Rood

ActiVet Tuffzappercoater Dubbel Matzapper Paars/Rood

Activet Tuffzappercoater Enkel Matzapper Paars/Rood

€ 54,95

ActiVet Duo Tuffzapper Coater is een combinatie van twee harde borstels die geweldige resultaten geven. De seringenborstel (ActiVet Pro Brush Firm Lila) is bedoeld voor rassen met een dikke, dubbele, wollige vacht en met een ondervacht. Uiterst veelzijdig, perfect voor veel rassen voor dagelijks gebruik. Het is perfect voor het verwijderen van alle klitten, plukjes en pilling, maar ook voor het ontwarren en uitborstelen van dood haar. De andere kant is de ProMat Zapper-borstel - de hardste van alle ActVet-borstels. Gewijd om zelfs extreem verwarde vachten te bestrijden, zal het perfect zijn voor het verwijderen van alle klitten, tranen en pilling. Gebruik het altijd voor de eerste ontwarring.

Onmisbaar in elke professionele trimsalon, aanbevolen voor fokkers en eigenaren van huisdieren die met minimale inspanning een maximaal resultaat verwachten.

Voorgestelde rassen voor de ActiVet Tuffzapper Coater: Tibetaanse Terriër, Golden Doodle, Russische Bolonka, Briard, Russische Terriër, Collie, Sheltie, Picard, Portugese en Spaanse Waterhond, Bobtail, Bearded Collie, Newfoundland etc.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h46726

Activet Tuffzappercoater Enkel Matzapper Paars/Rood