Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Andis Showedge Paarden Tondeuse Showmodel

Andis Showedge Paarden Tondeuse Showmodel

Jack and Vanilla Hondenkussen Leaf Ovaal-XL

Jack and Vanilla Hondenkussen Leaf Ovaal-XL

Andis Hondentondeuse Vida Raspberry

Normale prijs € 269,95 Speciale prijs € 248,95

Andis Vida is een professionele en draadloze dierentondeuse. Gemaakt voor veelzijdig werk in dierenverzorgingssalons en bij dierenartsen. Het heeft een lichte, ergonomische en geribbelde behuizing die het comfort en de efficiëntie van het werk verbetert. Het model van dit scheermes is perfect voor het afwerken van werk (op het gezicht en de poten), het trimmen van moeilijk bereikbare plaatsen en voor het trimmen van alle lichaamsdelen van kleine en middelgrote rassen. De scheerkop in de set is bedekt met een speciale gouden coating die bestand is tegen corrosie. Het heeft maar liefst vijf hoogte niveaus van aanpassing van de snijlengte in het bereik van 0,25 mm tot 2 mm (#40-9).

Deze Andis Vida tondeuse is uitgerust met een lithium-ionbatterij, die wordt opgeladen via de USB-C-poort. Deze oplossing is perfect voor op reis, op een tentoonstelling of in een mobiele trimsalon. De tondeuse biedt tot 90 minuten gebruik op een volledige lading (volledige oplaadtijd is 60 minuten).

Aandacht: Laad het scheerapparaat 3-5 uur op voordat u het voor de eerste keer gebruikt! Technische data: 100-240V 50/60 Hz 17.00 uur voedingsadapter 5V=2,4A lithium ion batterij bladbreedte 45 mm kleur behuizing: framboos scheergewicht met mes: 285g mesafstelling in het bereik: 0,25 - 2 mm.

Set bevat: Andis Vida draadloze tondeuse verstelbaar mes bedekt met een gouden coating, bestand tegen corrosie set van 5 afstandhouders met snijlengtes: 3mm, 6mm, 10mm, 19mm, 25mm oplaadstation voedingsadapter/kabel met USB-C-poort.

Kleur Raspberry.

 

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49290

Andis Hondentondeuse Vida Raspberry