Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Andis Tondeuse Pulse ZR II Galaxy 5 speed + Extra Accu

Andis Tondeuse Pulse ZR II Galaxy 5 speed + Extra Accu

Andis AGCB 2-Super Speed Brushless Tondeuse Zwart

Andis AGCB 2-Super Speed Brushless Tondeuse Zwart

Andis Pulse Tondeuse ZR II 5 speed + extra accu

€ 419,95

Dit professionele, draadloze Andis Pulse ZR II scheerapparaat is uitgerust met een krachtige, maar stille motor. Dankzij vijf snelheden heeft hij de mogelijkheid om de snelheid aan te passen aan elk type vacht en type werk. De lithium-ionbatterij zorgt voor een continue werking van 2 uur zonder opladen, heeft geen geheugeneffect, dus we kunnen hem op elk moment opladen. Dit scheerapparaat is van een nieuwe generatie, de oplaadtijd is gelijk aan de werktijd (120 minuten). Het heeft een ingebouwde statusindicator voor het opladen van de back-upbatterij. Kan elk type kledingstuk aan; met zowel dikke, wollige ondervacht als fijn haar. Een ander voordeel van meerdere snelheden is dat de messen zeer snel werken: van 1800 tot zelfs 3800 voedingen per minuut. Dit model is zeer licht en de ergonomische en slipvaste handgreep zorgt voor een hoog werkcomfort gedurende de dag. LED-diodes geven het snelheidsniveau aan. Andis Pulse ZR II is compatibel met alle Snap-On-mesjes die op de markt verkrijgbaar zijn, verpakt in een set met een keramisch mes nr. 10 (1,5 mm), koffer en accessoires. 

Heavy duty, draadloze scheermachine compatibel met de snap on scheerkoppen en voorzien van een verwijderbaar batterijpak. Met de nieuwste lithium-ion technologie werkt de machine tot 2,5 uur na een laadtijd van 2 uur. De krachtige 5-snelheden rotatiemotor biedt de kracht om zelfs de moeilijkste vachten te doordringen. Geleverd met twee batterijen, een premium oplaadstandaard, olie en met #10 scheerkop.

De Pulse ZR is de krachtigste snoerloze tondeuse in ons assortiment op dit moment. Ook voor honden met een lastige, dikke vacht is de Pulse ZR goed te gebruiken, mits u de standaard scheerkop no. 10 wisselt voor bijvoorbeeld een Skiptooth scheerkop. Ook voor het toiletteren van paarden is de Andis Pulse ZR een hele fijne machine.

De Andis Pulse ZR word standaard geleverd met een Andis scheerkop nummer 10 1.6mm.Daarnaast zit er in de verpakking een kunststof koffer om de tondeuse mee te nemen en op te bergen, een laadstation voor de accu zodat de tondeuse altijd gebruiksklaar is en een flesje scheerolie.

a5 (snap on systeem)

Aanbevolen voor dierenverzorgingssalons, veterinaire klinieken en fokkerij.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h19036

Andis Pulse Tondeuse ZR II 5 speed + extra accu