Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Artero Loop texturizing and hold spray-250 ml

Artero Loop texturizing and hold spray-250 ml

Botaniqa luminous sparkling mist spray 185ml

Botaniqa luminous sparkling mist spray 185ml

Artero Loop texturizing and hold spray-1l

€ 28,95

Artero Loop texturizing and hold spray

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h461899-1l

Texturiserende spray voor krullend haar, Artero Loop. Het zal ook goed werken voor rassen met dreadlocks of golvende vachten. Het helpt om de juiste krul van het haar te verkrijgen, waardoor het elasticiteit en elasticiteit krijgt. Zorgt voor een langdurig effect. Dankzij het gehalte aan lavendelolie heeft het hydraterende en voedende eigenschappen van het haar en verbetert het de bloedcirculatie in de huid, en dus een beter transport van voedingsstoffen naar de haarzakjes. Lavendel reguleert de talgafscheiding, verzacht huidontstekingen en de geur heeft een aromatherapeutisch effect op de hond, waardoor hij kan ontspannen en tot rust komen. De spray maakt het gemakkelijker om het haar te kammen en vermindert de gevoeligheid voor klitten.

Artero Loop is een preparaat met een breed scala aan toepassingen. Het kan gebruikt worden op nat en droog haar. Als het nat is, helpt het de krul en textuur van het haar te verbeteren. Het kan worden behandeld als een leave-in conditioner, waardoor het kammen wordt vergemakkelijkt. Gebruikt op droog haar, na het borstelen en stylen, werkt het als een finishing- en fixeerspray, waardoor het kapsel benadrukt wordt.

Artero Loop textuurpreparaten voor krullend, golvend of dreadlocks haar helpt bij het verkrijgen van de juiste textuur van individuele strengen verbetert de krul en elasticiteit van het haar voedt en hydrateert maakt het kammen gemakkelijker zorgt voor een langdurig effect voor droog en nat gebruik hoeft niet te worden gespoeld benadrukt en fixeert het kapsel.

Hoe te gebruiken: Op de vochtige vacht sprayen, inmasseren en laten drogen. Als finishing spray, gebruiken na het drogen en kammen.

Verkrijgbaar in 250 ml en 1 ltr