Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Imac Hondenmand Dido Antraciet-80X57X24.5 CM

Imac Hondenmand Dido Antraciet-80X57X24.5 CM

51DN Hondenmand Sheep Grijs/Zwart-S

51DN Hondenmand Sheep Grijs/Zwart-S

Bia Bed Hondenmand Croco Zwart-BIA-80 100X80X15 CM

€ 179,96
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
407963
Bia Bed Hondenmand Croco Zwart 100 x 80 cm 
De Bia Bed Hondenmand Croco Zwart 100 x 80 cm is een origineel BIA-bed met een hoes met leuke structuur, voorzien van een kern van hoogwaardig polyether. 
Honden slapen zo'n 12 tot 14 uur per dag. Een goed bed is daarom essentieel voor gezonde gewrichten en spieren. Dat maakt BIA-bed het perfecte bed voor jouw hond! Deze luxe hondenmand heeft een kern van freonvrij polyether klasse 1, goedgekeurd voor het contact met baby's en kinderen. Het polyether zorgt voor de juiste gewichtsverdeling en voorkomt dat de gewrichten van de hand in aanraking met een harde ondergrond komen. Ook isoleert polyether optrekkende kou en beschermt de rand nog extra tegen tocht, waardoor de hond vrolijk en vitaal uit de mand opstaat. Omdat de opstaande rand en het kussen één geheel vormen, is het bed erg stabiel en heb je geen kans op verschuivingen, waardoor de hond in alle veiligheid van zijn nachtrust kan genieten. 
De BIA-Croco is uitgerust met een hoes van kunstleer in een leuke krokodillenprint. Het kunstleer heeft platte en gladde stiknaden om te voorkomen dat ongedierte, zoals vlooien, zich kan verstoppen in het kunstleer. Ook vermindert het gebruik van kunstleer de kans op allergie en huidproblemen. 

- Zeer hoogwaardige hondenmand
- Met een kern van polyether van hoge kwaliteit, klasse 1
- Zorgt voor optimale drukverdeling tijdens het slapen, voor gezonde gewrichten en spieren
- Met een luxe hoes van kunstleer voorzien van een leuk patroon
- Voorkomt innesteling van ongedierte in de mand door de gladde en platte stiknaden 

Afmetingen: 100 x 80 cm