L.
Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4

Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4

Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4 -946 ml

Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4 -946 ml

Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4 -355 ml

€ 25,95

Bio-Groom Silk Conditioner is een romige, uitspoelbare conditioner. Bevat kamille - een natuurlijk ingrediënt dat de huid en vacht voedt. De unieke genezende eigenschappen van kamillebloemen zijn al eeuwen bekend bij mensen. Gebruikt in Silk, laten ze de vacht er geweldig uitzien - gevoed en elastisch haar krijgt meer volume, verbetert de structuur, heeft een uitzonderlijke glans en zachtheid. Door beschadigd haar te hydrateren, vergemakkelijkt het het ontwarren, zodat het niet beschadigd en uitgetrokken wordt tijdens het ontwarren en borstelen.

Na het uitspoelen is de vacht schoon, gemakkelijk te stylen en heerlijk geurend. Het heeft een antistatisch effect. Conditioner voor alle vachtkleuren - ook wit. Bevat verfrissende kokosolie en plantaardige vetten, evenals stoffen met een delicate bloemengeur. Het heeft een natuurlijke pH. Het heeft geen invloed op actuele vlooien- en tekenbehandelingen. Milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar. Vrij van parabenen, siliconen en veel voorkomende allergenen.

1: 4 concentratie

Ingrediënten: Gezuiverd water, stearmidopropyldimethylamine, glycolstearaat, ceteth-2, polyethyleenglycolmonostearaat, Matricaria Chamomilla, gehydrolyseerde soja-eiwitten, panthenol, aloë vera, citroenzuur, lavendelgeur, fenoxyethanol, MIT, rood 40, 100% biologisch afbreekbare conditioners.

Gebruiksaanwijzing : Na het wassen en spoelen een voldoende hoeveelheid Silk op de vacht aanbrengen en goed inwerken. Afspoelen met lauw water. Voor extra conditionering ongeveer een minuut laten intrekken alvorens uit te spoelen. Kan worden verdund tot 1 deel met 4 delen warm water, afhankelijk van het type en de conditie van de vacht.

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49371-355 ml

Bio-Groom Silk Creme Rinse Conditioner, 1:4