Bio-Groom Vita Oil - Voedende en beschermende vachtconditioner -473 ml

Bio-Groom Vita Oil - Voedende en beschermende vachtconditioner -473 ml

Bio-Groom Natural Havermout Hypoallergeen, Anti Jeuk Creme Conditioner, 1:4 -355 ml

Bio-Groom Natural Havermout Hypoallergeen, Anti Jeuk Creme Conditioner, 1:4 -355 ml

Bio-Groom Super Cream Conditioner 226 Gr

€ 23,95

Bio-Groom Super Cream is de meest effectieve oliebehandeling voor huid en vacht, met tarwekiemolie, eiwitten, vitamine E en andere speciaal geselecteerde stoffen die direct effect geven. Droge en doffe vacht herwint zijn glans en showconditie. Hydrateert de huid, helpt te kalmeren, voorkomt uitdroging, irritatie en jeuk. Vereenvoudig het kammen van natte en droge vacht. Laat geen olieachtige vlekken achter. Product heeft een neutrale pH, tast de natuurlijke huidlaag niet aan, heeft antistatische eigenschappen. Milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar. Ideaal voor honden en katten.

Gebruiksaanwijzing: Super Cream wordt vloeibaar na het plaatsen van de container in heet water. Super Cream Hot Oil Conditioner kan ook in de magnetron worden bereid.

Romige badbehandeling: Los 2 volle theelepels Bio-Groom Super Cream Hot Oil Treatment Coat Conditioning Concentraat op in 500 ml heet water. Meng grondig om een homogene consistentie te verkrijgen (als de substantie een vloeibare vorm heeft, gebruik dan ongeveer 28 g). Baad de hond in een van de Bio-Groom shampoos, bevochtig vervolgens de vacht met de eerder bereide oplossing (de temperatuur van de oplossing moet dicht bij de lichaamstemperatuur van de hond liggen) en verdeel deze goed. Veeg droog met een handdoek en borstel tot het droog is. Doffe en verwarde haarbehandeling: Meng een gelijke hoeveelheid Bio-Groom Super Cream Hot Oil Treatment Coat Conditioning Concentrate (ook in vloeibare vorm) en heet water. Masseer na afkoeling de resulterende oplossing in de vacht (zeer voorzichtig op verwarde plaatsen) en laat 15-20 minuten intrekken. Kam vervolgens nat haar (vooral dof en verward haar moet enigszins worden gescheiden). Na het kammen de hond wassen in een van de Bio-Groom shampoos om de vacht schoon te maken. Spoel, droog en kam op de juiste manier voor het ras. Dagelijkse routine: Bio-Groom Super Cream Hot Oil Treatment Coat Conditioning Concentrate kan worden toegevoegd aan Bio-Groom-shampoos. Om 0,5 liter oplossing te bereiden, lost u ongeveer 14 g van de voedingsstof op in heet water. Voeg aan deze voedingsoplossing 100-150 ml Bio-Groom shampoo toe en meng grondig. Was de hond vervolgens, spoel en droog hem af.

Inhoud 226 gram.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49162

Bio-Groom Super Cream Conditioner 226 gr