Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Botaniqa Show Line Regenerate conditioner-1l

Botaniqa Show Line Regenerate conditioner-1l

Botaniqa Show Line Deep Conditioning vacht olie-1l

Botaniqa Show Line Deep Conditioning vacht olie-1l

Botaniqa Show Line Regenerate conditioner

Vanaf € 29,95

Botaniqa Show Line Regenerate Boosting Serum - Herbouw, hydrateer en voed de vacht van huisdieren

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
h49703

Een zeer effectieve combinatie van geselecteerde actieve ingrediënten, geformuleerd om de vacht opnieuw op te bouwen, te hydrateren en te voeden, ongeacht de structuur ervan. Aanbevolen voor regelmatig gebruik, vooral tussen shows, om de conditie van de vacht te verbeteren. Product verhoogt de efficiëntie van verzorgingsproducten aanzienlijk, versterkt hun voedings- en herstellende eigenschappen. Het bevat ingrediënten die beschermen tegen hoge temperaturen en keratine die het haar effectief beschermt tegen klitten en klonteren. Serum vergemakkelijkt het kammen en werkt antistatisch.

Schudden voor gebruik. Product geschikt voor alle rassen, aanbevolen voor diepe vachtregeneratie.

Gebruiksaanwijzing: Voeg serum toe aan de shampoo en/of conditioner. De aanbevolen dosis is 10-20%. Voeg een afgemeten hoeveelheid serum toe aan de shampoo voordat u deze verdunt. Het serum moet grondig worden gemengd met het product waaraan het is toegevoegd en ga vervolgens te werk zoals bij een gewoon bad. Bij een zeer beschadigde vacht is het aan te raden een serum als conditioner of masker te gebruiken.

Ingrediënten: Glycerine, gehydrolyseerde keratine, gehydrolyseerde tarwegluten, Botaniqa-complex, Porphyra Umbilicalis-extract, gehydrolyseerde zijde, gehydrolyseerd albumine, Cystoseira Compressa-extract, conserveermiddel

Verkrijgbaar in 250 ml en 1 ltr