Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Double K Alpha White Shampoo voor witte honden, katten en paarden, 1:32

Double K Alpha White Shampoo voor witte honden, katten en paarden, 1:32

Double K Dynamic Duo 2in1 shampoo en conditioner voor honden en katten 1:15-473 ml

Double K Dynamic Duo 2in1 shampoo en conditioner voor honden en katten 1:15-473 ml

Double K Dynamic Duo 2in1 shampoo en conditioner voor honden en katten 1:15

Vanaf € 17,95

Double K Dynamic Duo 2in1 shampoo en conditioner voor honden en katten 1:15

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
h49526

Professionele, geconcentreerde (1:15) shampoo en conditioner voor honden en katten,

Double K Dynamic Duo. Het reinigt, hydrateert en verzorgt tegelijkertijd de vacht. Gemaakt voor alle drukke trimmers voor wie tijd en resultaat belangrijk zijn. Dit is een zeer goede oplossing voor de verzorging van huisdieren die niet van water houden. Verrijkt met panthenol, aloë en vitamine E. Met zijn hulp kunt u uw bad met de helft inkorten. De milde wasbasis en de juiste pH van het product irriteren of drogen de huid en vacht van het dier niet uit. De shampoo maakt de vacht schoon, geurig, pluizig en glanzend, gemakkelijk te stylen.

Veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken oud. Het kan ook worden gebruikt bij andere huisdieren en boerderijdieren.

Actieve ingrediënten in Double K Dynamic Duo-shampoo:

aloë: levert vitamines en mineralen die de huid en vacht van uw huisdier voeden. Het verzacht irritaties en vermindert roodheid van de huid. Hydrateert en beschermt tegen vochtverlies, beschermt de vacht tegen de schadelijke invloeden van omgevingsfactoren. Het hydrateert en verzacht de vacht, waardoor deze een prachtige glans krijgt. Het geeft volume aan de vacht, revitaliseert deze en maakt het makkelijker om te borstelen

provitamine B5: kalmeert de droge en geïrriteerde huid, voedt en versterkt het haar, waardoor de gevoeligheid voor beschadiging en breuk wordt verminderd vitamine E: remt de werking van vrije radicalen, heeft een verjongende werking op de vacht van het dier.

Kenmerken van Double K Dynamic Duo Shampoo: twee producten in één: shampoo en conditioner tegelijkertijd wast, hydrateert en verzorgt het de vacht verrijkt met aloë, provitamine B5 en vitamine E professionele formule op basis van natuurlijke ingrediënten rijk aan verzachtende en bevochtigende middelen verhoogt, elasticiseert en geeft glans aan het haar maakt het kammen gemakkelijker irriteert of droogt de opperhuid niet voor honden, katten en andere huisdieren en boerderijdieren veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken oud verkort de badtijd met de helft voor dieren die niet van baden houden geconcentreerd (1:15)

Hoe te gebruiken: Bij zeer sterke vervuiling kan de shampoo onverdund gebruikt worden. Vanwege het gemak van distributie en economische redenen raden wij echter aan de shampoo te gebruiken na het mengen met water (max: 1:15). Breng de shampoo gelijkmatig aan op de natte vacht, masseer tot er overvloedig schuim ontstaat en spoel vervolgens grondig uit. Herhaal indien nodig de hele handeling.

Verkrijgbaar in 473 ml en 3.8 ltr