Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Double K Keri-Cot Conditioner voor honden en katten 1:4-473 ml

Double K Keri-Cot Conditioner voor honden en katten 1:4-473 ml

Double K Ultimate Unleashed Shampoo voor honden en katten 1:64 -3.8 l

Double K Ultimate Unleashed Shampoo voor honden en katten 1:64 -3.8 l

Double K Keri-Cot Conditioner voor honden en katten 1:4-3.8 l

€ 57,95

Double K Keri-Cot Conditioner - vochtinbrengende keratineconditioner voor honden en katten, concentraat 1:4

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49529-3.8 l

Professionele conditioner voor honden en katten, Double K Keri-Cot Conditioner. De ultrarijke formule bevat een mengsel van keratine, abrikozenextract, vitamines, aminozuren en aloë. Deze combinatie regenereert en voedt de beschadigde, doffe en droge vacht diep. Het versterkt het en vermindert de gevoeligheid voor mechanische schade, waardoor gespleten haarpunten worden voorkomen. De conditioner herstelt de vitaliteit van het haar en voorziet de huid en vacht van optimale hydratatie. Een pH-gebalanceerd product dat de natuurlijke beschermlaag van de huid en het haar niet aantast.

Veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken oud. Het kan ook worden gebruikt voor andere huisdieren en boerderijdieren, bijvoorbeeld konijnen en paarden.

Actieve ingrediënten in Double K Keri-Cot conditioner:

keratine: wordt in de haarstructuur opgenomen, vult gaten op en creëert een conditionerende film op het oppervlak, waardoor deze wordt beschermd tegen schade en vernietiging. Geeft volume, glans en een gezonde uitstraling. Dankzij het verbazingwekkende vermogen om water te binden, helpt het het juiste hydratatieniveau van de huid en vacht te behouden.

abrikozenextract: hydrateert de droge huid, kalmeert ontstekingen, vermindert de symptomen van roos, stimuleert de haarzakjes, voorkomt gespleten haarpunten vitamines: voeden de huid en vacht, versnellen de regeneratie, hebben een anti-verouderingseffect op de vacht, dragen bij aan de goede werking van de haarzakjes aminozuren: zorgen voor een diepe hydratatie en voeding van de vacht en maken tegelijkertijd de beschadigde structuren glad en herstellen deze, waardoor deze dichtheid, zachtheid en glans krijgt.

aloë: voedt de huid en vacht van het dier. verzacht irritaties, vermindert roodheid, peeling en jeuk van de huid, versnelt de genezing van kleine snijwonden en krassen. Het hydrateert en verzacht de vacht, waardoor deze een prachtige glans krijgt. Het geeft volume aan de vacht, revitaliseert deze en maakt het gemakkelijker om te borstelen. Het creëert een film op het oppervlak van de huid en vacht die deze beschermt tegen uitdroging en de schadelijke effecten van omgevingsfactoren

Voordelen van Double K Keri-Cot Conditioner regenereert en voedt beschadigde vacht hydrateert diep herstelt defecten in de haarstructuur versterkt de vacht en vermindert de gevoeligheid voor beschadigingen geeft glans en doet de kleur herleven verzacht irritaties verzacht en elasticiseert het haar irriteert de gevoelige huid niet voor honden, katten en andere huisdieren en boerderijdieren veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken oud met evenwichtige pH geconcentreerd

Hoe te gebruiken: Bij zeer beschadigd haar dat vernieuwing en herstel van de glans nodig heeft, gebruik het onverdund. Aanbrengen op een vochtige, gewassen vacht, gelijkmatig inmasseren, 10 minuten laten inwerken en vervolgens grondig uitspoelen. Voor minder veeleisend haar onverdund gebruiken (verhouding 1:4), kort na het aanbrengen uitspoelen.

Verkrijgbaar in 473 ml en 3.8 ltr