Image description

Double K The Solution anti-klit conditioner

Double K The Solution anti-klit conditioner

Double K The Solution anti-klit conditioner-3.8 l

Double K The Solution anti-klit conditioner-3.8 l

Double K The Solution anti-klit conditioner-473 ml

€ 21,95

Professionele, hooggeconcentreerde conditioner voor hond en kat, Double K The Solution. Geschikt voor alle soorten en kleuren bont. Het is een veelzijdige voedende cosmetica die het kammen van met name verwaarloosd, klittend en klittend haar vergemakkelijkt, glans geeft en overmatig kroezen en statische elektriciteit voorkomt. Verzachtende middelen voorzien de vacht van een geschikte barrière tegen vochtverlies, maken de haarschubben glad en sluiten ze, zorgen voor gladheid en glans. Bevochtigingsmiddelen dringen op hun beurt diep door in de huid en het haar, binden water sterk, waardoor ze hydraterende, elastische en verzachtende eigenschappen hebben. Afhankelijk van de behoeften kan het worden gebruikt als een conditioner die wordt uitgespoeld of als een "leave-in"-spray, waarvoor geen water nodig is. Regelmatig gebruik houdt de vacht van de hond in uitstekende tentoonstellingsconditie. Een bijkomend voordeel van de conditioner is de handverzorging van de trimmer.

Geschikt voor honden, katten, paarden en andere huis- en boerderijdieren.

Kenmerken van Double K The Solution Conditioner: vergemakkelijkt het kammen van zelfs zwaar gematteerd haar antistatisch, vermindert elektrificatie polijst en maakt de vacht glad verzacht en maakt het haar elastischer voedt en hydrateert de vacht kan op meerdere manieren worden gebruikt geeft om de handen van de trimmer voor honden, katten, paarden

Gebruik: De meest effectieve manier om The Solution te verdunnen is door het toe te voegen aan een bakje dat al water bevat en slechts voor 2/3 vol is. dit zorgt voor goede omstandigheden en voldoende ruimte voor een goede menging en effectief schudden van de oplossing.

zeer verward, gematteerd haar: onverdund aanbrengen op plaatsen die gekamd moeten worden, het haar voorzichtig losmaken, met de vingers masseren, 1-2 minuten laten inwerken en vervolgens voorzichtig kammen met een borstel of kam. Grondig spoelen.

licht of half verklitte vacht: meng de conditioner met warm water (min. 1:4, max. 1:15), spray de vacht in, kam de vacht vervolgens voorzichtig uit, spoel grondig conditioner voor gemakkelijk kammen zonder spoelen: maak een oplossing (1:28), spray de vacht en kam antistatische en glanzende conditioner: een oplossing bereiden (1:40), de vacht inspuiten, niet uitspoelen

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49377-473 ml

Double K The Solution anti-klit conditioner