Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Double K The Solution anti-klit conditioner-3.8 l

Double K The Solution anti-klit conditioner-3.8 l

Double K Ultimate hondenshampoo -473 ml 1:50

Double K Ultimate hondenshampoo -473 ml 1:50

Double K Ultimate shampoo voor hond en kat

Vanaf € 24,95

Double K Ultimate shampoo voor hond en kat

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
h49398

Professionele, hooggeconcentreerde (1:50) zacht reinigende shampoo voor honden en katten, Double K Ultimate Shampoo. Het is ideaal voor de eerste, voorwas van zeer vuile honden. Gebaseerd op volledig natuurlijke, biologische ingrediënten, verwijdert het blauwdrukken met zachte precisie en elimineert het onaangename geuren. Geeft de vacht volume en glans. Ondanks de hoge reinigende kracht is de shampoo geschikt voor veelvuldig, zelfs dagelijks wassen. De ingrediënten van de shampoo veroorzaken geen irritatie of uitdroging van de huid van het dier, de toevoeging van voedende stoffen verzorgt tegelijkertijd de vacht van de hond. Verzachtende middelen voorzien de vacht van een geschikte barrière tegen vochtverlies, maken de haarschubben glad en sluiten ze, zorgen voor gladheid en glans. Bevochtigingsmiddelen dringen op hun beurt diep door in de huid en het haar, binden water sterk, waardoor ze hydraterende, elastische en verzachtende eigenschappen hebben. De shampoo maakt de vacht schoon, geurig, pluizig en glanzend, gemakkelijk te stylen. Veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken. Het kan ook worden gebruikt op andere huisdieren en boerderijdieren.

Kenmerken van Double K Ultimate Shampoo: reinigt de huid en vacht grondig en grondig voor het wassen van zeer vuile honden zacht voor huid en haar voegt volume en glans toe met stoffen die onaangename, bijtende geuren elimineren professionele formule op basis van natuurlijke ingrediënten rijk aan verzachtende en bevochtigende middelen hydrateert, voedt en beschermt de vacht irriteert of droogt de opperhuid niet uit voor honden en katten en andere huisdieren en boerderijdieren veilig voor puppy's en kittens vanaf 6 weken geschikt voor veelvuldig wassen

sterk geconcentreerd (1:50)

Gebruik: Bij zeer sterke vervuiling kan de shampoo onverdund worden gebruikt. Vanwege het smeergemak en economische redenen raden we echter aan de shampoo te gebruiken na het mengen met water (max: 1:50). Breng de shampoo gelijkmatig aan op nat haar, masseer tot er overvloedig schuim is verkregen en spoel vervolgens grondig uit. Herhaal indien nodig.

Let op: Door het gebruik van natuurlijke ingrediënten kan de kleur van de shampoo variëren afhankelijk van de batch.

verkrijgbaar in 2 volumes 473 ml en 3,8 l