Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Olijfbot-SMALL

Olijfbot-SMALL

Petsnack Dinobot Xxl-

Petsnack Dinobot Xxl-

Easypets Easy Cheesy Yak Kaas Kurkuma-80 - 120 GR

€ 8,06
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
411249
Easypets Easy Cheesy Yak Kaas Kurkuma 120 gr
De Easypets Easy Cheesy Yak Kaas Kurkuma 120 gr is aanvullend diervoeder voor de hond, een gezonde snack van yakkaas met kurkuma en een harde structuur, ideaal als gezond tussendoortje en voor het verzorgen van de tanden.  
Deze lekkere, harde repen zijn ideale snacks voor jouw hond! Deze kaassnacks zijn gemaakt van yakmelk en hebben een heerlijke smaak door de kurkuma. De repen zijn hard van structuur en helpen daardoor bij de verzorging van tanden en tandvlees. Bovendien zijn de repen laag in vet, daar bij het produceren van kaas met yakmelk het meeste vet wordt verwijderd. Het vetgehalte is dus lager en het proteïne-gehalte hoger dan bij koemelk. Daarnaast wordt de lactose geminimaliseerd en is de kans op reactie op lactose veel kleiner dan bij koemelk-producten. Zo kan jouw hond naar hartenlust genieten van deze lekkere Easy Cheesy Yak Kaas reep!
Let op: het vermelde bruto gewicht is het maximale verzendgewicht van het artikel. Omdat Yak Kaas een natuurproduct is, kunnen de gewichten per artikel afwijken.

- Harde hondensnack van yakkaas
- Geheel natuurlijk
- Goed voor het gebit door de harde structuur
- Laag in vet

Samenstelling: 99,6% Yakmelk, 0,4% Kurkuma

Analytische samenstelling: Ruw eiwit 54,9%, Ruwe oliën en vetten 0,9%, Ruwe celstof 6,5%, Ruwe as 6,8%, Vocht 16,3%

Gewicht: tussen de 100 en 150 gram