Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Heiniger Xplorer PRO scheermachine accu Li-on

Heiniger Xplorer PRO scheermachine accu Li-on

Heiniger opal special edition

Heiniger opal special edition

Heiniger Saphir Style paars accu tondeuse met scheerkop en 2 batterijen

Normale prijs € 379,95 Speciale prijs € 349,95

Heiniger Saphir Style paars accu tondeuse met scheerkop en 2 batterijen

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h49400

De Heiniger Saphir Style is een professionele draadloze honden- en kattentondeuse met #10 mesje, twee lithium-ion oplaadbare batterijen en opbergkoffer.Ook zeer geschikt voor het scheren van hele paarden en pony's.

Wordt geleverd met twee oplaadbare batterijen en oplaadstation. Volledig onderhoudsvrij, d.w.z. het vereist geen olie van interne componenten. Met slagvaste behuizing en ergonomisch design. Zeer licht en perfect uitgebalanceerd, ligt goed in de hand, makkelijk in gebruik. Vergrendelde schakelaar voorkomt onbedoeld inschakelen. Voorzien van nr. 10 mes (snijlengte 1,5 mm), gemaakt van zwaar staal. Ingebouwde LED-indicator voor batterijniveau maakt het mogelijk om de resterende batterijduur te controleren. Door gebruik te maken van speciale elektronische technologie heeft de batterij geen "geheugeneffect", zodat deze op elk moment kan worden opgeladen.

(60min of continu work, fully charged in 45min)

Onder de professionals wordt dit model beschouwd als de beste draadloze tondeuse. Dit model is ideaal voor iedereen die niet houdt van beperkingen die voortvloeien uit de lengte van het netsnoer. Vooral aan te bevelen voor trimsalons, tentoonstellingen en shows, dierenartspraktijken, klantbezoeken, enz.

Set bevat: Snoerloze tondeuse Saphir Basic van Heiniger Twee lithium-ionbatterijen Een snijmes nr. 10 (1,5mm) Oplader Mesolie 50ml Borstel Garantie kaart Handleiding Opbergkoffer.

tip: Je kunt een adapter kopen om de tondeuse te veranderen van draadloos naar met snoer,

apart verkrijgbaar.

Snap-on A5 scheerkopsysteem.