Ken je het verhaal van Lily, de fantastische hond die een hele brokkenfabriek in haar naam bezit? Lily is een borderterriër die meer dan 16 jaar in Engeland, dicht bij Londen woonde. Haar baasje, Henrietta, besloot om haar eigen voedsel voor honden en katten te maken en dit op de markt te brengen.

Lily's Kitchen biedt complete producten, gemaakt met verse ingrediënten. De brokken en het natvoer van het merk bevatten geen botten, dierenmeel of dierlijke producten die niet geschikt zijn voor consumptie. Ze zijn rijk aan eiwitten en plantaardige vezels en geformuleerd zonder granen. Ten slotte is het merk voorstander van natuurlijke oorsprong voor zijn vitamines en mineralen, door kruiden op te nemen die bekend staan om hun actieve ingrediënten.

Het merk biedt graanvrije brokken die zijn aangepast aan de behoeften van honden en katten, of het nu puppy's, kittens, volwassen of senior katten of honden zijn. Het zijn allemaal heerlijke recepten! Je zult ook nat en droog voedsel vinden waarvan de ingrediënten afkomstig zijn uit de biologische landbouw.

Lily's Kitchen Hondenvoer

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren