Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Hondenshampoo Diamex Aloë Vera-250 ml 1:8

Hondenshampoo Diamex Aloë Vera-250 ml 1:8

Diamex Argan Olie-250 ml

Diamex Argan Olie-250 ml

Hondenshampoo Diamex Aloë Vera-5l 1:8

€ 63,95

Hondenshampoo Diamex Aloë Vera-5l 1:8 voor droog en beschadigd haar.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h462067

Shampoo voor droog en beschadigd haar. Dankzij de inhoud van aloë voedt en hydrateert het, voorkomt het statische elektriciteit en maakt het de haarstructuur glad, geeft het glans. Het stimuleert de bloedvaten, verbetert de bloedcirculatie in de huid en levert zo voedingsstoffen aan de haarwortels, versterkt deze en versnelt de haargroei. Het verzacht irritatie, roodheid en jeuk, ondersteunt de strijd tegen droge roos, herstelt het comfort en de juiste pH van de huid. Het beschermt tegen de schadelijke effecten van omgevingsfactoren, zoals vervuiling of zonnestralen. Gemaakt op basis van zachte wasmiddelen van plantaardige oorsprong. Het bevat geen siliconen, parabenen of fenoxyethanol.

Gebruiksaanwijzing: Breng de verdunde shampoo aan op het haar, masseer tot het schuimt. Laat een paar minuten intrekken en spoel daarna grondig uit. Bij zwaar beschadigd haar onverdund gebruiken.

Samenstelling: water, sodium laureth sulfate, tea lauryl sulfate, glycerine, octyldodecanol, cocamide dea glycerine, aloe vera, bio parfum, sodium benzoate, citric acid

Mengverhouding 1:8