L.
Insect Free Teek 60 ml Afweer

Insect Free Teek 60 ml Afweer

Insect Free Voor Paard En Ruiter 500 ml

Normale prijs € 24,95 Speciale prijs € 17,95

Insect Free Voor Paard En Ruiter 500 ml

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h46904

Ben je op zoek naar een middel om jezelf en je paard te beschermen tegen dazen en alle andere insecten? Dan is de Insect Free van BSI de oplossing voor jou! De insect free beschermt paard en ruiter tegen opdringerige dazen, vliegen muggen, teken... Het actieve bestandsdeel van de Insect Spray is Icardine, dit is niet schadelijk voor mens en dier, zo is de ruiter 8 uur en het paard 24 uur beschermd tegen alle vervelende insecten. De insecten worden afgeweerd van de behandelde huid zodat ze niet kunnen steken of bijten, dit is getest geweest in laboratoria en tijdens veldproeven.

Voordelen van de Insect Free:

  • Voor het paard: Insecten blijven onmiddellijk en langdurig weg, ook van helende wonden. Het product beschermt tegen irritaties, ziektes en allergieën die het gevolg zijn van insectenbeten.
  • Voor de mens: Verhoogt de veiligheid want paarden worden niet meer opgeschrikt. De Insect Free wordt zeer goed verdragen, ook op gevoelige huid en is geschikt voor iedereen boven 2 jaar.

Gebruiksaanwijzing van de Insect Free:

  • Bij paarden: verstuif op de vacht vanop 15 cm, vermijd daarbij slijmvliezen en geïrriteerde huid.
  • Bij de ruiter: vernevel het product op blootgestelde huid. Breng het product op het gezicht aan met de hand. Niet gebruiken op slijmvliezen, wonden en bij zonnebrand. 

Tip: De Insect Spray kan je ook gebruiken rond helende wonden om te vermijden dat insecten deze opnieuw besmetten of irriteren.

Bevat: 20,6% icaridine