Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Petosan Silentpower Electrische Tandenborstel Opzetborstels L vanaf 16 kg

Petosan Silentpower Electrische Tandenborstel Opzetborstels L vanaf 16 kg

Petosan Honden Tandpasta 70 gr

€ 13,95

Petosan tandpasta voor honden en katten aanbevolen door de wereldberoemde "hondenfluiteraar" Cesar Milan. Speciaal ontwikkeld voor honden en katten door een team van tandartsen en dierenartsen om tandplak te helpen verwijderen en de vorming van tandsteen te voorkomen. De pasta is eetbaar en hoeft niet te worden gespoeld. Het heeft een smaak waar dieren van houden (pluimvee).

Plaque en tandsteen veroorzaken pijnlijke tanden, wat op zijn beurt kan leiden tot parodontitis en pijnlijk tandverlies.

Gebruiksaanwijzingen: Breng de tandpasta aan op de borstel en begin voorzichtig met het poetsen van de tanden om uw huisdier te laten wennen aan het poetsen. Neem je tandenborstel mee. Maak korte schurende bewegingen en poets je tanden één voor één. Kantel de tandenborstel heen en weer terwijl u uw tanden poetst.

Ingrediënten: Aqua, sorbitol, gehydrateerd siliciumdioxide, kaolien, tetrakaliumpyrofosfaat, glycerol, tetranatriumpyrofosfaat, cellulosegom (carboxymethylcellulosegom), aroma, sacharine, natriumbenzoaat.

Waarschuwing: Het product is niet bedoeld voor mensen. Buiten bereik van kinderen bewaren. Laat uw hond of kat niet op de borstel kauwen. Het advies: Reinig het gebit van uw hond niet met tandpasta die bedoeld is voor mensen, aangezien dit maagproblemen kan veroorzaken bij uw huisdier.

Verpakking: tube van 70 g

 

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h46368

Petosan Honden Tandpasta 70 gr