Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Show Tech No More Tears Voor Hond en kat-1l

Show Tech No More Tears Voor Hond en kat-1l

Artero Oogreinigingsdoekjes Voor Hond en kat 50st

Artero Oogreinigingsdoekjes Voor Hond en kat 50st

Show Tech No More Tears Voor Honden en katten

Vanaf € 14,95

Deze oogverzorger No More Tears is geschikt voor de volledige verzorging van de ogen van honden en katten en het gebied er rond. Het product verwijderd de rode kleur, ontstaan door overmatig tranen, en herstelt lichte ontstekingen in de traanbuis. Door een korte neus kunnen de traanbuizen vervormd zijn, zodat het vuil zich hierin ophoopt.

Deze vuilprop veroorzaakt een lichte ontsteking die het traanvocht een bruine kleur geeft, waardoor ook de vacht verkleurt. Als u No More Tears geregeld in en rond de ogen gebruikt, wordt het traanvocht weer helder en verbleken de bruine plekken rond de ogen geleidelijk aan.

Deze No More Tears wordt sterk aanbevolen voor honden en katten die weinig ruimte tussen de neus en de ogen hebben, zoals de Malteser, de Pekinees, Shih Tzu, de Yorkshire Terrier en de Pers/ Exotic Shorthair.Gebruiksaanwijzing : bij overvloedige traanafscheiding dagelijks een paar druppels aanbrengen rond het oog verwijder het vuil met een zuiver katoenen doekje voorkom traansteenvorming door de behandeling enkele keren per week te herhalen.

Verkrijgbaar in 2 verschillende volumes: 250 ml en 1 liter

Beschikbaarheid: Op voorraad
Nog %1 beschikbaar
SKU
h46739

Show Tech No More Tears Voor Honden