Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Vlo & Mijt Omgevingsspray-400 ML

Vlo & Mijt Omgevingsspray-400 ML

Ticster Omgevingsspray Tegen Vlooienlarven En -eieren-250 ML

€ 17,06
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
407644
Ticster Omgevingsspray Tegen Vlooienlarven En -Eieren 250 ml
Ticster Omgevingsspray Tegen Vlooienlarven En -Eieren 250 ml is een effectief middel tegen vlooien in huis, dat door pyriproxifen de groei van vlooienlarven blokkeert en zo een vlooienplaag helpt te bestrijden. 
Niets is zo vervelend als vlooien! Natuurlijk probeer je deze vervelende diertjes zo veel mogelijk te voorkomen, maar dit niet altijd mogelijk. In dergelijke gevallen is effectieve bestrijding nodig, en daarvoor is er Ticster! Ticster biedt door de combinatie van permethrin en pyriproxyfen onmiddellijke en langdurige bescherming tot wel 24 weken op tapijten, manden, bedden en dekens. Hoe werkt het? De Permethrin doodt de vlooieneitjes en larven. Pyriprofixen werkt als een groeiregulator van insecten: de biologische ontwikkeling van de vlooienlarf blokkeert en zo wordt voorkomen dat deze zich kan ontwikkelen tot een volwassen vlo. Door deze combinatie ga je snel en effectief vlooienplagen in huis tegen. 
Ticster is een zeer krachtig middel, neem dus altijd de benodigde voorzorgsmaatregelen in acht. Het middel mag niet op de dieren worden gebruikt, enkel in de omgeving van het dier, zoals tapijten, manden en bedden en dekens. Verwijder voer en voedsel uit de ruimte en sluit aquaria en terraria luchtdicht af. Zorg bovendien dat verder alle aanwezigen en huisdieren niet in dezelfde ruimte zijn, ventileer deze goed en laat mensen en huisdieren pas na één uur inwerktijd weer binnen. Laat honden en katten geen plekken likken die met de omgevingsspray behandeld zijn!

- Omgevingsspray ter bestrijding van vlooienlarven en -eieren
- Met permethrin en pyriproxyfen
- Blokkeert de ontwikkeling van larf tot volwassen vlo en doodt eitjes en larven
- Voor de behandeling van tapijt, bedden, manden en dekens: niet op het dier zelf gebruiken!
- Neem de veiligheidsregels in acht: verwijder dieren en mensen uit de ruimte, dek aquaria af, ventileer goed en verlaat de kamer voor een uur na toepassing

Inhoud: 250 ml