Tropiclean Clean Teeth Gel Berry Fresh 59ml

Tropiclean Clean Teeth Gel Berry Fresh 59ml

€ 14,95
Op voorraad
SKU
h49151

Reeds bij 80% van de honden zijn tekenen van tandziekte zichtbaar vóór de leeftijd van drie jaar. Fresh Breath Clean Teeth Oral Care Gel heeft een unieke mix van krachtige, natuurlijke ingrediënten die kalkaanslag en tandplak verwijderen en beschermen, terwijl ze zorgen voor een frisse adem met een geur waar honden dol op zijn! Schone tanden, frisse adem, niet poetsen!

Niet poetsen - twee druppels zijn voldoende Natuurlijke ingrediënten - tandsteen verwijderen Aroma's - geliefd bij honden.

Samenstelling: Gezuiverd water, natuurlijke alcohol, glycerine, aroma, carbomeer, extract van groene theebladeren, zinkchloride (.01g / 10ml), natuurlijke reiniger, chlorofyl.

Gebruiksaanwijzing: Breng twee druppels Clean Teeth Gel aan elke kant van de mond. Na het geven zult u merken dat uw huisdier vaak aan zijn lippen likt; dit is normaal en helpt de gel uw tanden en tandvlees te bedekken. Voor een maximaal effect dient u gedurende 30 minuten voor en na het gebruik van de gel geen voedsel en water te geven. Hoewel poetsen niet nodig is, kan poetsen in combinatie met de gel de verwijdering van tandsteen en tandplak versnellen. Gebruik eenmaal per dag 's avonds.

inhoud 59 ml

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tropiclean Clean Teeth Gel Berry Fresh 59ml