Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren.
Petosan Tandenborstel Kit M (7-15kg)

Petosan Tandenborstel Kit M (7-15kg)

Petosan Ultimat Dental Kit 0-6kg S

Petosan Ultimat Dental Kit 0-6kg S

Petosan - Antibacteriële Tandreinigingsdoekje

€ 9,95

Dit tandendoekje is gemaakt van een antibacteriële, speciale microvezelstof. Het helpt tandplak en bacteriën uit de mond van uw hond te verwijderen. Zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke reiniging van de tanden en de ruimtes ertussen. Het delicate materiaal maakt het gemakkelijk om uw vinger in de bek van de hond te manoeuvreren en alle openingen te bereiken. Het delicate materiaal is perfect voor gebruik bij puppy's en oudere honden - het irriteert de mond en het tandvlees niet zoals plastic borstels.

Wennen aan het tandenpoetsen: Het gebruik van een reiniger is ideaal om uw hond te laten wennen aan regelmatig tandenpoetsen. Gebruik de reiniger 7 dagen dagelijks en vervang hem daarna door een dubbele tandenborstel.

Toepassing en reiniging: Bevochtig de reiniger met water, plaats deze op de wijsvinger en voorkom dat deze eraf valt door een lus om de middelvinger aan te brengen. Wrijf zachtjes over uw tanden en tandvlees zonder op de reiniger te drukken. Spoel de reiniger tijdens gebruik meerdere keren af ​​met koud water. Na gebruik goed uitspoelen en ophangen om te drogen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h46380

Petosan Mondreinigingsdoekje Voor Honden