Jouw partner in grooming en verzorging van (huis)dieren sinds 2010.
Petosan - Antibacteriële Tandreinigingsdoekje

Petosan - Antibacteriële Tandreinigingsdoekje

Petosan Ultimat Dental Kit +16 kg L

Petosan Ultimat Dental Kit +16 kg L

Petosan Ultimat Dental Kit 0-6kg S

€ 23,95

Een praktische set mondhygiënecosmetica voor honden en katten. Het bestaat uit 3 producten: tandpasta (70 g), smaak van gevogelte, waar elk huisdier dol op zal zijn. Het helpt tandplak te verwijderen en voorkomt de vorming van tandsteen. Het hoeft niet te worden gespoeld.

De dubbele tandenborstel, ontworpen door een team van tandartsen en dierenartsen, vergemakkelijkt een goede reiniging van het gebit van uw hond thuis. De borstelharen van de tandenborstel zijn gericht naar de tanden en het tandvlees voor een betere verwijdering van tandplak en gelijktijdige reiniging van de buiten- en binnenoppervlakken van de tanden. Bevochtig voor het eerste gebruik de borstelharen met lauw water om ze zachter te maken, breng tandpasta aan op de borstel en begin voorzichtig het gebit van uw hond of kat te reinigen. Maak korte schurende bewegingen en poets uw tanden één voor één door de tandenborstel heen en weer te kantelen terwijl u poetst. 

De tandenborstel is gemaakt van een antibacteriële, speciale microvezelstof. Het helpt bij het verwijderen van tandplak en bacteriën uit de mond van uw huisdier. Zorgt voor een eenvoudige en gemakkelijke reiniging van de tanden en de ruimtes ertussen. Het delicate materiaal maakt het gemakkelijk om uw vinger in de bek van de hond te manoeuvreren en alle openingen te bereiken. Het gebruik van een reiniger is ideaal om uw hond te laten wennen aan regelmatig tandenpoetsen. Gebruik de reiniger 7 dagen dagelijks en vervang hem daarna door een dubbele tandenborstel. Om het te gebruiken, bevochtigt u de reiniger met water, plaatst u deze op de wijsvinger en voorkomt u dat deze eraf valt door een lus om de middelvinger te plaatsen. Wrijf zachtjes over uw tanden en tandvlees zonder op de reiniger te drukken. Spoel de reiniger tijdens gebruik meerdere keren af ​​met koud water. Na gebruik goed uitspoelen en ophangen om te drogen.

Set maten beschikbaar: "S" voor honden/katten van kleine rassen - tot 6 kg "M" voor honden / katten van middelgrote rassen - 6 - 16 kg "L" voor honden / katten van grote rassen - meer dan 16 kg

Samenstelling tandpasta: aqua, gehydrateerde silica, sorbitol, kaolien, glycerine, cellulosegom, tetranatriumpyrofosfaat, dinatriumpyrofosfaat, natriumsacharine, aroma, natriumbenzoaat.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
h46381

Petosan Ultimat Dental Kit 0-6kg S